4

Jak propagovat?

Na této stránce najdete užitečné tipy a návody k propagaci

Pokud vám něco chybí, nebo nevíte jak propagovat tak nám napište na affiliate@onlinejazyky.cz

✅ Napište recenzi jazykových kurzů Easy Lingo na svůj blog

Rádi vám uděláme přístupy do kurzů, abyste si mohli vše projít a vyzkoušet. Kvalitní a autentická recenze je jeden z nejlepších způsob jak získávat provize dlouhodobě. Vhodné pro majitele navštěvovaných blogů.

✅ Natočte video na YouTube

Může to být video, kde popíšete aplikaci a její výhody. Nebo můžete natočit návod s tipy jak studovat angličtinu a ostatní jazyky s Easy Lingo.

✅ Udělejte PPC reklamu na Facebook a Google 

Pokud ovládáte umění placené reklamy, tak vysoká provize 30 % vám dává dostatečný prostor pro nastavení dlouhodobých reklam a získávání provizí. PPC reklama je placená reklama zpravidla na Googlu, Facebooku a Seznamu. Na Googlu se služba jmenuje Google Adwords. Podrobný návod najdete v blogovém příspěvku na této stránce. Jde o článek staršího data, nicméně principy jsou stále stejné. Na Seznamu jde o službu Sklik. Inspirativní článek k reklamě na Skliku najdete zde.

✅ Propagujte na sociálních sítích

Máte publikum na sociálních sítích (Facebook, Linkedin, atd.). Nemusíte prodávat, stačí když přidáte odkaz na vyzkoušení Easy Linga zdarma a necháte své fanoušky v klidu rozhodnout jestli následně přejdou do placené verze.

✅ Pošlete e-mail na svoji databázi

Pokud máte vlastní databázi e-mailových kontaktů, tak můžete doporučit naše kurzy. E-mail marketing patří k nejpoužívanějším strategiím našich partnerů. 

✅ Pozvat své přátele a kamarády aby si vyzkoušeli kurz. 

Nevadí, pokud nejste profesionální affiliate partner a neděláte online marketing. Pošlete odkaz svým přátelům (e-mailem, messengerem) a pozvěte je k vyzkoušení Easy Linga. Je to přirozený a často i nejefektivnější způsob.

Další možnosti jak propagovat: 

  • Můžete propagovat na osobním profilu na Facebooku. Podělit se se svými zkušenostmi, zapojit příběh.
  • Pokud jste ve skupinách na FB, můžete přidat odkazy i zde. Ale pozor! Jen do skupin, kde vás lidé znají. Nespamujte!
  • Můžete také využít Facebookovou stránku a na ní propagovat. 
  • Pokud se toho nebojíte, natočte video na YouTube o tom, jaké máte s produktem zkušenosti, zapojte příběh. 
  • Sdílet můžete i na Instagramu, Twitteru, Pinterestu, Google Plus.
  • Nezapomeňte, že můžete doporučit produkt i osobně vašim známým a váš odkaz jim poslat třeba emailem či na Messengeru. Nebojte se osobního doporučení!

Užitečné tipy a materiály k affiliate marketingu